Over mezelf

Identikit en professioneel parcours

Mijn naam is Sofie Bouvrie, gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

 

Nadat ik in 2000 afstudeerde aan het Vizo te Hasselt, ging ik aan de slag bij een aantal professionele instituten en visagistes, die me de knepen van het vak leerden, zodat ik mijn kennis verder in de praktijk kon omzetten. Deze leerrijke periode gaf me de kans om de nodige ervaring op te doen en voor mezelf uit te maken op welke manier ik mijn klanten de perfecte behandeling kan geven. Iedere huid is immers uniek en vereist een verzorging op maat van de klant.

 

In 2006 startte ik mijn eigen schoonheidssalon Phi op, dat ik tot op heden met veel enthousiasme en toewijding run. Ik hecht immers veel belang aan een zo natuurlijk mogelijke behandeling van de huid, uiteraard rekening houdende met ieders persoonlijke wensen en noden.

 

Ook op het vlak van cosmetica en huidverzorging staat de wereld niet stil. Ik volg dan ook regelmatig cursussen om up-to-date te blijven en de laatste evoluties en technieken op de voet te volgen.

 

In mijn salon tracht ik niet alleen de klanten een deugddoende behandeling te geven, maar ze ook tot rust te brengen (na een lange werkdag bijvoorbeeld), een luisterend oor te bieden, kortweg een heerlijk ontspannende beleving te bezorgen.

 

Ik ben dan ook trots u mijn website voor te stellen. U vindt er een beschrijving van de producten waarmee ik dagelijks werk, alsook de verschillende behandelingen waaruit u kan kiezen.

 

Ik hoop u spoedig te mogen verwelkomen bij Phi!

 

Sofie