Producten

Het gamma van Dr. Baumann bestaat uit huideigen producten, waarin hoogwaardige, meervoudige liposomen, plantaardige werkstoffen en huidvriendelijke vitamines zijn opgenomen. Ze bevatten geen parfum, noch minerale olie (aardolie), chemische kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere allergenen. Meer informatie over ingrediënten, assortiment en klinische studies vindt u op de website van Dr. Baumann.

 

Tip: De website www.natuurlijke-huidverzorging.blogspot.com biedt u een interessante kijk op de verschillende onderzoeken naar stoffen in cosmetica.

 

 

 

De producten van Pandhy’s bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat ook de conserveringsmiddelen van puur plantaardige oorsprong zijn. De producten voldoen perfect aan de internationale normen (INCI) en zijn niet getest op dieren. Kunstmatige kleurstoffen, parfums of parabenen zijn uit den boze; ik kan u dus met een gerust hart Pandhy’s aanbevelen.


In mijn salon gebruik ik Pandhy’s onder andere voor suikerontharing, huidverzorging en make-up.


Het suikerontharingsproduct bestaat uit water, glucose en fructose. In tegenstelling tot andere, veelgebruikte producten, bevat het geen citroen- of andere zuren, die een te sterk samentrekkende werking hebben. Bij het suikeren van de benen verkrijgen we mooie, open poriën, waardoor de huid optimaal en natuurlijk onthaard kan worden.


De minerale make-up is samengesteld uit hoogst kwalitatieve mineralen en plantaardige stoffen. Dankzij de titanium- en zinkelementen zullen ze op een natuurlijke manier bescherming bieden tegen schadelijke UVB-, UVA- en URA-stralen. De make-up is niet-comedogeen waardoor ze het ontstaan van mee-eters voorkomt en bevat geen oliën, siliconen of wassen. Ze zal dus geen irritaties of allergieën veroorzaken.


Meer informatie vindt u op de website van Pandhy’s.
Het merk Gerard’s focust op innovatie en kwaliteit. Er wordt enkel met de beste plantenextracten en essentiële oliën gewerkt.


De producten zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.


Afhankelijk van het type en de ouderdom van de huid, zal een specifieke lijn aanbevolen worden: de basic line, de silver line, de golden line, de GLA line, de rewhite line of de elements line.

 Exclusive Elegant is een Italiaanse make-up lijn, die werd ontwikkeld in samenwerking met ’s werelds beste make-up artiesten. De producten zijn zeer huidvriendelijk, lang houdbaar en verkrijgbaar in de laatste, trendy modekleuren.